Call for action - Eκπαιδευτικοι



Είσαι εκπαιδευτικός; Έρχεσαι σε επαφή με παιδιά και εφήβους;
Τότε, πραγματικά η γνώμη σου μας είναι πάρα πολύ σημαντική!

Το νέο πρόγραμμα, με το οποίο θέλουμε να βοηθήσουμε τη νεότερη γενιά, αφορά στην εικόνα σώματος!

Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το πώς αισθάνεται ένα παιδί και ένας έφηβος για το σώμα του, καθώς επηρεάζει κυριολεκτικά όλες τις σημαντικές πλευρές της ζωής του.
Έτσι, λοιπόν, θέλουμε να υποστηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς, ώστε να μπορέσουν με τη σειρά τους να υποστηρίξουν κατάλληλα τους μαθητές στους στην πολύτιμη αυτή προσπάθεια της αποδοχής και της καλλιέργειας σεβασμού απέναντι στο σώμα τους.

Θέλουμε, επίσης, να διερευνήσουμε τον αντίκτυπο που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα πρότυπα που προωθούνται μέσα από αυτά -ιδιαίτερα μέσα στις δύσκολες συνθήκες του lockdown- και να προτείνουμε την τέχνη, ως έναν νέο τρόπο, μέσα από τον οποίο οι έφηβοι θα έρθουν σε επαφή με το σώμα τους και θα μάθουν να το εκτιμούν για τη μοναδικότητά του.
Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρειάζεται να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο τις ανάγκες των μαθητών.
Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό...από εσένα!

Έτσι, λοιπόν, ετοιμάσαμε αυτό το πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορείς να συμπληρώσεις: https://forms.gle/s7jTpfyWMw2mjBqv9

Εάν αισθάνεσαι πως το νέο μας πρόγραμμα έχει αξία, αλλά δεν εργάζεσαι ο ίδιος ως εκπαιδευτικός, μη διστάσεις να το μοιραστείς με όποιον μπορεί να τον αφορά!
Υποσημείωση: Το ερωτηματολόγιο είναι γραμμένο στα αγγλικά, επειδή θα δοθεί και σε εκπαιδευτικούς άλλων χωρών.
Ωστόσο, εάν θέλεις να το συμπληρώσεις και αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες με τη γλώσσα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε όποτε το χρειαστείς!

Σε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο & την ενέργειά σου.
Όλοι μαζί για τα παιδιά.

www.whole.com.gr - Acceptance changes the world!