ΗΜΕΡΙΔΑ: ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΑΡΟΥΣ


 

📣Σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή Ημερίδα «Μιλώντας Ανοιχτά για την Προκατάληψη Βάρους-με όραμα την εξάλειψη της προκατάληψης βάρους και των ανισοτήτων στην υγεία», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 μέσω zoom από τις 11:00 μέχρι τις 15:30.
🎉Το πρόγραμμα "Breaking Weight Bias" ολοκληρώνεται και γιορτάζουμε αυτό το γεγονός παρουσιάζοντας το έργο μέσα από τη συζήτηση με αξιόλογους επαγγελματίες υγείας γύρω από το θέμα της προκατάληψης βάρους στην υγεία.
👩‍⚕️🧑‍⚕️Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες υγείας, ωστόσο είναι ανοιχτή προς όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα.
🎖 Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη και μετά την ολοκλήρωση της θα αποσταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στο email σας.
🙋‍♀️Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.
Στοιχεία επικοινωνίας:
📫 getintouch.whole@gmail.com
Σημαντικές σημειώσεις:
📌 Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε επαρκώς τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που ακολουθεί, προκειμένου να είναι έγκυρη η εγγραφή σας (ονοματεπώνυμο, email και ειδικότητα αν είστε επαγγελματίας υγείας).
📌 Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος γι' αυτό καλό είναι να κάνετε την εγγραφή σας έγκαιρα ώστε να κατοχυρώσετε την θέση σας.
📌 Σε περίπτωση που δεν είστε ακόμη σίγουροι για το αν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μόνο εφόσον μπορείτε πράγματι να λάβετε μέρος στην Ημερίδα.
📌 Εάν δηλώσετε συμμετοχή αλλά παρ' όλα αυτά προκύψει κάτι, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε μέσω email το συντομότερο δυνατόν.



Popular Posts