ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Μιλωντας ανοιχτα για την προκαταληψη βάρους»


Σας προσκαλούμε στην 
διαδικτυακή Ημερίδα «Μιλώντας Ανοιχτά για την Προκατάληψη Βάρους-με όραμα την εξάλειψη της προκατάληψης βάρους και των ανισοτήτων στην υγεία», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 μέσω zoom & youtube live streaming από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

Το πρόγραμμα "Breaking Weight Bias" ολοκληρώνεται και γιορτάζουμε αυτό το γεγονός παρουσιάζοντας το έργο μέσα από τη συζήτηση με αξιόλογους επαγγελματίες υγείας γύρω από το θέμα της προκατάληψης βάρους στην υγεία.

Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες υγείας, ωστόσο είναι ανοιχτή προς όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα. 

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη και μετά την ολοκλήρωση της θα αποσταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στο email σας.

Αφού αφήσετε τα στοιχεία σας, θα σας αποσταλεί μέσα στις επόμενες ώρες επιβεβαιωτικό email συμμετοχής με τους συνδέσμους zoom & youtube live streaming.
Να σας ενημερώσουμε ότι η δυνατότητα χωρητικότητας στην πλατφόρμα zoom ανέρχεται μέχρι τα 100 πρώτα άτομα που θα συνδεθούν.
Σε περίπτωση που ο σύνδεσμος zoom σας δείχνει πως έχει καλυφθεί αυτός ο αριθμός, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Ημερίδα μέσω του συνδέσμου για το YouTube Live Streaming που θα σας αποσταλεί, στο οποίο δεν υπάρχει περιορισμός θέσεων.

Mπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, τα πρόσωπα που θα μιλήσουν, τις ώρες των ομιλιών, καθώς επίσης και μία σύντομη περιγραφή με τα βασικά σημεία κάθε ομιλίας στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.whole.com.gr/2022/09/blog-post_30.html 

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.
Στοιχεία επικοινωνίας:
email: getintouch.whole@gmail.com & whole.com.gr@gmail.com


Σημαντική σημείωση:
Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε επαρκώς τα στοιχεία σας, προκειμένου να είναι έγκυρη η εγγραφή σας (ονοματεπώνυμο, email και ειδικότητα αν είστε επαγγελματίας υγείας).
Ευχαριστούμε πολύ!