Call for action - Επαγγελματιες φυσικης αγωγης

 

Για εμάς, στην whole, μία βασική αξία μας είναι η αποδοχή.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όταν οι άνθρωποι νιώθουν αποδεκτοί άνευ όρων, τότε μόνο μπορούν να εξελιχθούν και να αναπτύξουν φροντιστικές συνήθειες για τον εαυτό τους.
Έτσι λοιπόν, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην προετοιμασία ενός νέου προγράμματος που θα αφορά την σχέση των ανθρώπων με τη φυσική δραστηριότητα.
Σε αυτό το έργο, σημαντικό ρόλο φυσικά διαδραματίζουν οι επαγγελματίες φυσικής αγωγής, γυμναστικής και αθλητισμού. Οπότε στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρειάζεται να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο τις ανάγκες τους.
Αν ασχολείσαι λοιπόν επαγγελματικά με την άσκηση, η γνώμη σου είναι πολύ σημαντική για εμάς και σε προσκαλούμε να συμπληρώσεις αυτό το πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο: https://forms.gle/SZnxDKFyhw3PEQxHA.
Εάν αισθάνεσαι πως το νέο μας πρόγραμμα έχει αξία, αλλά δεν εργάζεσαι η/ο ίδια/ος στον κλάδο αυτόν, μη διστάσεις να το μοιραστείς με όποιαν/ον μπορεί να την/τον αφορά!
Υποσημείωση: Το ερωτηματολόγιο είναι γραμμένο στα αγγλικά, επειδή θα δοθεί και σε επαγγελματίες άλλων χωρών της Ευρώπης. Ωστόσο, εάν θέλεις να το συμπληρώσεις και αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες με τη γλώσσα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε όποτε το χρειαστείς.
Σε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο & την ενέργειά σου.
www.whole.com.gr - Acceptance changes the world!

Popular Posts