Call for action - Επαγγελματιες Υγειας

Αν είσαι επαγγελματίας υγείας, τότε η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα Breaking Weight Bias θα είναι καθοριστική!
Δουλεύουμε εντατικά για να αναδείξουμε τις τυχόν προκαταλήψεις βάρους στην υγεία στην Ελλάδα και να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση με βάση τα τρέχοντα επιστημονικά δεδομένα.

Μία εκπαίδευση που έχει ως πρόθεση να ευαισθητοποιήσει γύρω από τις βλαβερές συνέπειες από το στίγμα του βάρους και να εφοδιάσει τους επαγγελματίες υγείας με τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να μπορούν να βοηθούν τους ασθενείς του με ουσιαστικό και ωφέλιμο τρόπο.

Ήδη μέσα από αυτή τη σύντομη περιγραφή αναδεικνύεται το πόσο καθοριστική σημασία έχει η δική σου γνώμη μέσα από τη συμμετοχή σου σε αυτό το πρόγραμμα που σκοπό έχει τη βελτίωση της δημόσιας υγείας και τη διεκδίκηση του δικαιώματος των ανθρώπων στην ίση αντιμετώπιση.





Θα θέλαμε, λοιπόν, να σε προσκαλέσουμε να συμπληρώσεις τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που ακολουθεί και να επιλέξεις τους τρόπους, με τους οποίους θα ήθελες να συμμετάσχεις και εσύ στο πρόγραμμα Breaking Weight Bias.

Σε περίπτωση που αναγνωρίζεις την αξία του προγράμματος, αλλά δεν ενδιαφέρεσαι αυτή τη στιγμή να συμμετάσχεις εσύ ο ίδιος με κάποιον τρόπο, θα μπορούσες να προωθήσεις τη φόρμα (https://forms.gle/w1BkhPcPyUNBziRf9) σε όσους κρίνεις πως μπορεί να ενδιαφέρονται, ιδιαίτερα εάν ανήκουν σε κάποιο από τα επαγγέλματα υγείας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ήδη για την μεγάλη αποδοχή που δείχνετε στο πρώτο μας έργο. Εκτιμούμε πολύ την στήριξή σας!

Είμαστε μαζί στην προσπάθεια για μία πιο δίκαιη κοινωνία με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διαφορετικότητα.